Zen För att Köra

Vill du veta och förstå kraften i kör? Löpning är bokstavligen ett bränsle och kör källa för hela ditt väsen! Löpning är inte bara en övning för ben och cardio system, det är också en övning för ditt sinne, kropp och ande. När jag var i high school (länge sedan nu) det verkade som jag var helt stressad med mitt liv. Allt jag ville göra var att ”köra bort” från mina problem istället för att ta itu med dem med huvud, som jag borde ha gjort. Jag visste någonstans inuti i mitt sinne att jag hade den logiska känsla att se mig själv igenom dessa frågor, men det var höljd med allt det skräp inne, och du skulle bli förvånad över hur rörigt ditt sinne kan bli, precis som dina ögon göra när du sitter i en rörig upp röran, letar efter något tydliga och specifika.

Jag visste bara inte vad jag ska göra, men jag visste vad jag ville göra och det var att bara köra!

Så det är vad jag gjorde, jag sprang, jag sprang så fort och så hårt, att jag inte ens kunde se rakt. Idén att göra detta hade suttit och bryggt in i mitt sinne i flera månader, men löpning är om åtgärd och göra, inte bara tänka, och när jag bröt förbi denna, jag skulle aldrig se tillbaka. Jag kan fortfarande minnas explosion inne i min själ, och att över driva explosion av frihet som det ökade och pulsade genom mina ben, upp min överkropp, och slutligen in i min hjärna. Min stress bokstavligen smälte bort och trots att jag sprang så snabbt att ibland kunde jag inte se rakt, mitt sinne var äntligen klara, och jag kunde se lösningar på alla nu enkelt problem som plågat mig så länge. http://gymlivet.top

Jag var äntligen logiskt tänkande, och jag var fast och beroende omedelbart.Jag har funnit att med kraft för att köra, jag kan finjustera min hjärna, min kropp och min själ, som om det är allt kombinerat i en djup inre eld som ständigt brinner inom oss alla. Jag antar att det bästa sättet att förklara vad löpning är för mig, skulle vara att jämföra det med ett lugn meditation och ett tillstånd av sinnet där alla idéer och hinder är tydliga och exakta. Jag är nu på den punkt där jag faktiskt måste köra minst 3 gånger i veckan. Jag gör detta eftersom jag tycker om det, och jag gör detta för min vara. Jag erkänner, jag var en av de lyckliga eftersom jag var fast direkt, och det kan vara lite svårare för andra, men jag tror att det är något som vi alla kunde lära sig att älska, och ingen kärlek är utan sin arbetskraft, eller det är payoff.